A művészetterápiás alkalmakon gyakran tapasztalható, hogy valaki egy-egy eszközt kifejezetten szeret, míg más eszközöktől idegenkedik.

Ennek a hátterében sok minden lehet. Előfordulhat, hogy néhány eszköz, mint az agyag, vagy a porpasztell, amelyek bepiszkítják a kezünket, azt a mélyen belénk táplált érzést hozzák ki belőlünk, hogy mindig tisztának kell lennünk, ezért nem tudjuk beleengedni magunkat az alkotás örömébe.

Van olyan eszköz, mint az akvarell, amellyel teljes kontrollvesztést élünk meg. Akárhogyan szeretnénk, az akvarell sokszor a saját életét éli, úgy és arra folyik, amerre szeretne, és mindezt tehetetlenül vagy éppenséggel csodálattal és kíváncsisággal tudjuk csak figyelni.

A montázs könnyebbnek tűnik, hiszen újságokból képeket válogatva alkotunk valami újat, de tényleg az lesz-e belőle, amit alkotni szerettünk volna, vagy jobb egy montázs elkészítésébe is előzetes elképzelés nélkül belevágni, és hagyni, hogy megszólítsanak minket a képek, és ezek a képek alakítsák az alkotás kimenetelét?

Az installáció készítése sokszor elsőre ijedtséget vált ki, hiszen sok kisebb-nagyobb lomnak tűnő tárgyból készítünk alkotásokat. Az eredmény, az elkészült alkotások viszont sikerélményt, csodálatot okoz.

Szeretnéd-e kipróbálni, hogy melyik eszköz hogyan hat rád? Ha már tudod, hogy némelyikkel nehézséged van,  szeretnél-e biztonságos keretek között kilépni a komfortzónádból, és alkotás által feszegetni a határaidat, mélyíteni az önismeretedet? Vagy egyszerűen csak olyan eszközökkel alkotni, amelyek örömet okoznak?

Ha ezen kérdések bármelyikére igen a válaszod, akkor sok szeretettel várlak az áprilistól júniusig tartó 5 alkalmas művészetterápiás önismereti workshop sorozatra, amelyen alkalmanként is részt vehetsz.

Időpontok:

A workshopok az alábbi vasárnapi napokon lesznek 10 és 13 óra között.

április 14. - agyag
május 12. - montázs
május 26. - porpasztell
június 9. - installáció
június 30. - akvarell

Helyszín: Budapest V. kerület, Markó utca

Létszám: 8 fő

Ár: Az 5 alkalom egyben fizetve 50,000 forint, alkalmanként fizetve 12,000 forint / alkalom. A jelentkezés a workshop árának kifizetésével válik véglegessé, amelyhez a jelentkezés után küldök számlát.

Jelentkezni és érdeklődni az emesenemeth @ icloud.com email címen és a 06 30 336 4723-as telefonszámon lehet.

Sok szeretettel várom az érdeklődéseket és jelentkezéseket a 06 30 336 4723-as számon, illetve EZEN A LINKEN vagy az emesenemeth @ icloud.com email címen. Ezenkívül a Németh Emese Karolina - Szupervizor Coach Művészetterapeuta Facebook oldalamon is elérhető vagyok.

A workshopokra és más általam kínált művészetterápiás, szupervíziós és coaching alkalmakra ajándékkártyákat is lehet vásárolni, amelyekről ITT található több információ.

A weboldalon található képzőművészeti alkotások és írások szerzői jogvédelem alatt állnak. Az alkotásokat és írásokat az alkotók engedélye nélkül felhasználni nem lehet.