Katarzisz Komplex Művészetterápiás Csoport image
A dr. Antalfai Márta által kidolgozott Katarzisz Komplex Művészetterápia alapfeltevése, hogy minden ember művész, azaz mindenkiben benne rejlik a kreativitás, ezért a részvételhez egyáltalán nincsen szükség előzetes művészeti tanulmányokra, rajztudásra.

A Katarzisz Komplex Művészetterápiás csoportban alkotás által hangolódunk az évszakok változásaira, a természetben zajló folyamatokra. Mindeközben mélyebb önismeretre teszünk szert, kikapcsolódunk, megnyugszunk, oldódnak a feszültségeink, könnyedebbnek, harmonikusabbnak érezzük magunkat. A művészetterápia többek között fejleszti a képzelőerőt, segíti az (ön)elfogadást és a kreativitásunk kibontakoztatását. Dolgozunk akvarellel, olaj- és porpasztellel, agyaggal, montázs és kollázstechnikákkal. Izgalmas utat járunk be egy biztonságos, elfogadó és támogató csoportban.

A Katarzisz Komplex Művészetterápiás módszer egy workshop alkalmával vagy egy rövidebb folyamatban éppen úgy alkalmazható, mint egy egy, kettő vagy három éves folyamatban. A módszer első évében az évkör, a természet változásai mentén alkotunk, a második évében a személyközi kapcsolatok kerülnek fókuszba, és a harmadik évben az egyéni életúttal egészülnek ki az alkotások. A személyközi kapcsolatokról szóló "Kapcsolataink", míg az egyéni életúthoz kapcsolódó "Női életút" csoportokról ITT és ITT találhatóak további információk.

A következő személyesen megtartott Katarzisz Komplex művészetterápiás csoport 2024. októberében indul. A jelentkezés folyamatos az emesenemeth@icloud.com e-mail címen a létszám erejéig.

A csoportalkalmak összesen 9 alkalommal lesznek havonta egyszer 4 órában, hétvégi napokon. A pontos dátumokat az első jelentkezőkkel fogjuk kitűzni.

Ára: 125,000 forint. Részletfizetésre megbeszélés szerint van lehetőség. A jelentkezést 35,000 forintos előleg kifizetésével lehet véglegesíteni, amelyhez a jelentkezést követően küldök számlát.

Helyszín: Budapest, V. kerület Markó utca

Létszám: 6 fő

Sok szeretettel várom az érdeklődéseket és jelentkezéseket a 06 30 336 4723-as számon, illetve EZEN A LINKEN vagy az emesenemeth @ icloud.com email címen. Ezenkívül a Németh Emese Karolina - Szupervizor Coach Művészetterapeuta Facebook oldalamon is elérhető vagyok.

A művészetterápiás csoportokra és más általam kínált művészetterápiás, szupervíziós és coaching alkalmakra ajándékkártyákat is lehet vásárolni, amelyekről ITT található több információ.


A weboldalon található képzőművészeti alkotások és írások szerzői jogvédelem alatt állnak. Az alkotásokat és írásokat az alkotók engedélye nélkül felhasználni nem lehet.