A dr. Antalfai Márta által kidolgozott Katarzisz Komplex Művészetterápia alapfeltevése, hogy minden ember művész, azaz mindenkiben benne rejlik a kreativitás, ezért egyáltalán nincsen szükség előzetes művészeti tanulmányokra, rajztudásra.

A Katarzisz Komplex Művészetterápiás csoportban alkotás által hangolódunk az évszakok változásaira, a természetben zajló folyamatokra. Mindeközben mélyebb önismeretre teszünk szert, kikapcsolódunk, megnyugszunk, oldódnak a feszültségeink, könnyedebbnek, harmonikusabbnak érezzük magunkat. A művészetterápia többek között fejleszti a képzelőerőt, segíti az (ön)elfogadást és a kreativitásunk kibontakoztatását. Dolgozunk akvarellel, olaj- és porpasztellel, agyaggal, montázs és kollázstechnikákkal. Izgalmas utat járunk be egy biztonságos, elfogadó és támogató csoportban.

A következő személyesen megtartott csoport legfeljebb 6 fővel indul, az ülések 4 órásak, és összesen 4 ülésből állnak. Ez a 4 alkalmas csoport a 4 elem tematikájára fog épülni, ami azért nagyon izgalmas, mert a csoport alkalmai során közelebb kerülhetünk magunkhoz azáltal is, hogy az elemek (tűz, föld, levegő, víz) tulajdonságain keresztül saját lelki működésünket is jobban megérthetjük, hiszen az alkotásainkban megjelennek hangulataink, indulataink, érzelmeink és viselkedésünk is. Az elemekhez kapcsolódó erőink szabad áramlása és harmonikus, kiegyensúlyozott egymásra hatása támogat minket egy teljesebb életben.

Az alkalmak előre egyeztetett időpontokban vannak. A személyesen megtartott 4 alkalmas csoportfolyamat ára egyben fizetve 40,000 forint. Részletfizetésre van lehetőség.

A következő csoport 2022. őszén indul. Helyszín Budapest, V. kerület, Markó utca.

Bármilyen kérdés esetén vagy időpont egyeztetés céljából a 06 30 336 4723-as számon, illetve az emesenemeth @ icloud.com email címen örömmel várom a megkereséseket. Ezenkívül a Németh Emese Karolina - Szupervizor Coach Művészetterapeuta Facebook oldalamon is elérhető vagyok.

A művészetterápiás csoportokra és más általam kínált művészetterápiás, szupervíziós és coaching alkalmakra ajándékkártyákat is lehet vásárolni, amelyekről ITT található több információ.