A dr. Antalfai Márta által kidolgozott Katarzisz Komplex Művészetterápia alapfeltevése, hogy minden ember művész, azaz mindenkiben benne rejlik a kreativitás, ezért egyáltalán nincsen szükség előzetes művészeti tanulmányokra, rajztudásra.

A Katarzisz Komplex Művészetterápiás csoportban alkotás által hangolódunk az évszakok változásaira, a természetben zajló folyamatokra. Mindeközben mélyebb önismeretre teszünk szert, kikapcsolódunk, megnyugszunk, oldódnak a feszültségeink, könnyedebbnek, harmonikusabbnak érezzük magunkat. A művészetterápia többek között fejleszti a képzelőerőt, segíti az (ön)elfogadást és a kreativitásunk kibontakoztatását. Dolgozunk akvarellel, olaj- és porpasztellel, agyaggal, montázs és kollázstechnikákkal. Izgalmas utat járunk be egy biztonságos, elfogadó és támogató csoportban.

A következő személyesen megtartott csoport legfeljebb 8 fővel indul, alkalmanként 5 órás ülésekkel, összesen 6 alkalommal. Az első alkalom február 25-én, szombaton 11 és 16 óra között lesz. A további alkalmak a következő szombati napokon lesznek 11 és 16 óra között: március 18., április 22., május 13., június 3. és június 24.

A személyesen megtartott 6 alkalmas csoportfolyamat ára egyben fizetve 72,000 forint. A jelentkezést 22,000 forintos előleggel lehet véglegesíteni. Részletfizetésre van lehetőség.

Lehetőség nyílt arra, hogy a csoport második alkalmától még két ember csatlakozzon, így a csoport ára arányosan csökkentve 60,000 forint. Részletfizetésre ebben az esetben is van lehetőség.

Sok szeretettel várom az érdeklődéseket és jelentkezéseket a 06 30 336 4723-as számon, illetve EZEN A LINKEN vagy az emesenemeth @ icloud.com email címen. Ezenkívül a Németh Emese Karolina - Szupervizor Coach Művészetterapeuta Facebook oldalamon is elérhető vagyok.

A művészetterápiás csoportokra és más általam kínált művészetterápiás, szupervíziós és coaching alkalmakra ajándékkártyákat is lehet vásárolni, amelyekről ITT található több információ.