Kreatív önismereti csoport


Mindenkiben lakozik egy alkotó, kreatív én. Akad, akinél ez gyermekkorától szembetűnő, és van akinek alkalmat kell önmagának adnia arra, hogy találkozzon azzal a felével, aki nem csupán az alkotásban segít bennünket, hanem a problémáink könnyebb és gyorsabb megoldásában, önmagunk jobb megismerésében, az élet könnyedebbé és színesebbé tételében is. A kreatív önismeret egy remek módszer arra, hogy találkozzunk kreatív énünkkel, és elinduljunk egy alkotás általi felfedező úton.

Életünk, mindennapjaink, emberi kapcsolataink és önmagunkhoz való viszonyunk, önelfogadásunk is javul és gazdagodik, ha felfedezzük a bennnünk élő alkotót. Ő az, aki nem kell, hogy művész legyen, sőt még kézügyességre sincsen szüksége, csupán egy alkotás révén önkifejező részünk, aki megmutat nekünk olyan dolgokat is önmagunkról, amivel esetleg még nem találkoztunk korábban. Ez a találkozás mélyítheti önismeretünket, segíthet abban, hogy egy teljesebb és boldogabb életet élhessünk.

A kreatív önismereti csoportokban alkotunk képzőművészeti eszközökkel, történeteket mesélünk, írunk, és egyszerű hangszereket is készítünk, amiket meg is szólaltatunk. Mindezt egy biztonságos, elfogadó, támogató és jó hangulatú csoportban tesszük.

Bármilyen kérdés esetén vagy időpont egyeztetés céljából a 06 30 336 4723-as számon, illetve az emesenemeth @ icloud.com email címen örömmel várom a megkereséseket. Ezenkívül a Németh Emese Karolina - Szupervizor Coach Művészetterapeuta Facebook oldalamon is fel lehet venni velem a kapcsolatot.