Szereted a mesés történeteket, népmeséket, különböző népek ősi legendáit? A rejtélyeket, izgalmakat, fordulatokat, szimbólumokat és az örök igazságokat?

A “Mesés alkotás és átalakulás” műhelyeken történeteket hallgatva és alkotva tekintünk rá életünkre, önmagunkra, mindennapi kihívásainkra, és a mesék archaikus szimbólumvilágából, ősi bölcsességeiből szinte észrevétlenül erőt merítve teszünk szert mélyebb önismeretre, lelünk az adott élethelyzetünkhöz illő megoldásokra. Pontosan úgy, ahogy a mesék főhősei találnak rá azokra a kincsekre, amelyekkel egész életüket megváltoztatják.

Az alkalmakon való részvételhez nincsen szükséges előzetes művészeti ismeretekre vagy rajztudásra.


A “Mesés alkotás és átalakulás” műhely legközelebb február 15-én és március 1-én (keddi napokon) 18.30 és 20.30 között lesz megtartva, ahol együtt fogunk egy biztonságos és megtartó körben mesés történetekre hangolódva alkotni és beszélgetni.

Egy egy alkalmas műhely önmagában is nagy élményt jelent, és sokat tud adni, ezért további elköteleződés nélkül, bárki jelentkezhet ezekre az alkalmakra is. Azonban évente többször is indulnak több alkalmas zárt, azaz ugyanazokkal a résztvevőkkel zajló csoportfolyamatok is, amellyel kapcsolatban az emesenemeth@icloud.com email címen tudok további felvilágosítást adni.

Helyszín: Budapest, V. kerület, Markó utca. Ára: 7,000 forint/alkalom, amely minden eszközt tartalmaz. A műhely létszáma legfeljebb 7 fő. A jelentkezők az alkalom árának átutalásával tudják helyüket biztosítani, amelyhez a jelentkezést követően küldök számlát.

Bármilyen kérdés esetén vagy időpont egyeztetés céljából a 06 30 336 4723-as számon, illetve az emesenemeth @ icloud.com email címen örömmel várom a megkereséseket. Ezenkívül a Németh Emese Karolina - Szupervizor Coach Művészetterapeuta Facebook oldalamon is elérhető vagyok.

A művészetterápiás csoportokra és más általam kínált művészetterápiás, szupervíziós és coaching alkalmakra ajándékkártyákat is lehet vásárolni, amelyekről ITT található több információ.