Pro Bono szupervíziós csoport egészségügyben dolgozóknak


A jelenlegi világjárvány nagyon sokunkat állít kihívások elé. Nehéz a távolságtartás, a bizonytalanság, a bezártság.

Ebben a helyzetben úgy érzem, hogy sok embernek van/lenne szüksége mentális-lelki támogatásra. Én most elsősorban azoknak szeretnék felajánlani pro bono segítséget, akik a frontvonalban, a kórházainkban és az egészségügy egyéb területein próbálnak minden erejüket felülmúlva helyt állni azért, hogy mindannyiunk számára biztosítsák a lehetőségekhez képest legjobb segítséget a vírus elleni harcban, illetve a járvány miatti nehezített körülmények közötti gyógyításban.

Térítésmentes online szupervíziós csoportot indítok első körben 5 főnek, akik egészségügyben dolgoznak. Ebben a csoportban rugalmas időpontokban, egymást támogatva tudunk rátekinteni többek között a jelenlegi helyzet kihívásaira, megtalálni legbensőbb erőforrásainkat, erőt meríteni az előttünk álló időkre, és érezni azt, hogy nem vagyunk egyedül.

Bármilyen kérdés esetén vagy időpont egyeztetés céljából a 06 30 336 4723-as számon, illetve az emesenemeth @ icloud.com email címen örömmel várom a megkereséseket. Ezenkívül a Németh Emese Karolina - Szupervizor Coach Művészetterapeuta Facebook oldalamon is fel lehet venni velem a kapcsolatot.