Szárnyaljunk együtt szabadon! - művészetterápiás workshop szülőknek és gyermekeiknek


A “Szárnyaljunk együtt szabadon!” csoportban szülők és gyermekeik lehetőséget kapnak arra, hogy minőségi időt töltsenek együtt, és az egyéni és közös alkotások által élmény alapon tudjanak egymással és másokkal is kapcsolódni.  

A csoport alkalmakon dr. Antalfai Márta által kidolgozott Katarzisz Komplex Művészetterápia módszerével dolgozunk, amelynek alapfeltevése, hogy minden ember művész, azaz mindenkiben benne rejlik a kreativitás, ezért az alkalmakhoz való csatlakozáshoz egyáltalán nincsen szükség előzetes művészeti tanulmányokra, rajztudásra.

A Katarzisz Komplex Művészetterápiás módszerben alkotás által hangolódunk az évszakok változásaira, a természetben zajló folyamatokra. Mindeközben kikapcsolódhatunk, megnyugodhatunk, oldódhatnak a feszültségeink, könnyedebbnek, harmonikusabbnak érezhetjük magunkat. A művészetterápia többek között segíti a képzelőerő fejlődését, az (ön)elfogadást és a kreativitásunk kibontakoztatását.

A művészetterápiás alkalmokon akvarellel, olaj- és porpasztellel, agyaggal, montázs- és kollázstechnikákkal alkotunk, mindeközben izgalmas önismereti utat járunk be egy biztonságos, elfogadó és támogató közegben.

A következő workshop október 23-án, szombaton délelőtt 10 és 13 óra között lesz Budapesten a Markó utcában (V. kerület). Ára: 7,000 forint / felnőtt és 5,000 forint / gyerek. A workshop ára minden eszközt tartalmaz. A jelentkezők a workshop árának átutalásával tudják helyüket biztosítani, amelyhez a jelentkezést követően küldünk számlát.

A csoportot Barnabás Helga komplex művészeti terapeuta, pszichológus és Németh Emese Karolina komplex művészeti terapeuta, szupervizor-coach tartják.

Jelentkezni az emesenemeth @ icloud.com és a barnabas.helga @ gmail.com email címeken lehet.