A szülő-gyermek művészetterápiás alkalmak, helyszíne a Frankel Pagony. Ezeken az alkalmakon a résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy minőségi időt töltsenek együtt, és az egyéni és közös alkotások által élmény alapon tudjanak egymással és másokkal is kapcsolódni.  

A csoport alkalmakon dr. Antalfai Márta által kidolgozott Katarzisz Komplex Művészetterápia módszerével dolgozunk, amelynek alapfeltevése, hogy minden ember művész, azaz mindenkiben benne rejlik a kreativitás, ezért az alkalmakhoz való csatlakozáshoz egyáltalán nincsen szükség előzetes művészeti tanulmányokra, rajztudásra.

A Katarzisz Komplex Művészetterápiás módszerben alkotás által hangolódunk az évszakok változásaira, a természetben zajló folyamatokra. Mindeközben kikapcsolódhatunk, megnyugodhatunk, oldódhatnak a feszültségeink, könnyedebbnek, harmonikusabbnak érezhetjük magunkat. A művészetterápia többek között segíti a képzelőerő fejlődését, az (ön)elfogadást és a kreativitásunk kibontakoztatását.

A művészetterápiás alkalmakon akvarellel, olaj- és porpasztellel, agyaggal, montázs- és kollázstechnikákkal alkotunk, meséket és verseket is hallgatunk, mindeközben izgalmas önismereti utat járunk be egy biztonságos, elfogadó és támogató közegben.

A következő workshop december 8-án, pénteken lesz 17 és 19 óra között.

helyszín: Frankel Pagony könyvesbolt (1023 Budapest, Harcsa utca 2.)

létszám: 8 fő (4 szülő-gyermek pár).

ára: 8,000 forint / fő / alkalom. A jelentkezők a workshop árának átutalásával tudják helyüket biztosítani, amelyhez a jelentkezést követően küldök számlát.

A csoportot Németh Emese Karolina dipl. szupervizor-coach, komplex művészeti terapeuta tartja.

Jelentkezni és érdeklődni az emesenemeth @ icloud.com email címen és a 06 30 336 4723-as telefonszámon lehet.