A szülő-gyermek művészetterápiás csoport helyszíne a Frankel Pagony. Ebben a csoportban a résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy minőségi időt töltsenek együtt, és az egyéni és közös alkotások által élmény alapon tudjanak egymással és másokkal is kapcsolódni.  

A csoport alkalmakon dr. Antalfai Márta által kidolgozott Katarzisz Komplex Művészetterápia módszerével dolgozunk, amelynek alapfeltevése, hogy minden ember művész, azaz mindenkiben benne rejlik a kreativitás, ezért az alkalmakhoz való csatlakozáshoz egyáltalán nincsen szükség előzetes művészeti tanulmányokra, rajztudásra.

A Katarzisz Komplex Művészetterápiás módszerben alkotás által hangolódunk az évszakok változásaira, a természetben zajló folyamatokra. Mindeközben kikapcsolódhatunk, megnyugodhatunk, oldódhatnak a feszültségeink, könnyedebbnek, harmonikusabbnak érezhetjük magunkat. A művészetterápia többek között segíti a képzelőerő fejlődését, az (ön)elfogadást és a kreativitásunk kibontakoztatását.

A művészetterápiás alkalmakon akvarellel, olaj- és porpasztellel, agyaggal, montázs- és kollázstechnikákkal alkotunk, mindeközben izgalmas önismereti utat járunk be egy biztonságos, elfogadó és támogató közegben.

A következő csoport 2023. októberében 27-én indul. A csoport 6-10 év közötti gyermekeknek ajánlott.

A csoportalkalmak kéthetente lesznek összesen 4 alkalommal, alkalmanként 2 órában, a következő pénteki napokon 17 és 19 óra között:

- október 27.
- november 10.
- november 24.
- december 8.

Ha valakivel még nem dolgoztunk együtt, a csoporthoz való csatlakozás előfeltétele egy első videós interjú, amelynek díja 5,000 forint.

helyszín: Frankel Pagony könyvesbolt (1023 Budapest, Harcsa utca 2.)

létszám: 8 fő (4 szülő-gyermek pár).

ára: A négy alkalom ára egyben fizetve 32,000 forint / fő, a jelentkezést 12.000 Ft/fő előleggel lehet véglegesíteni, amelyhez a jelentkezést követően küldök számlát. Részletfizetés megbeszélés szerint.

A csoportot Németh Emese Karolina dipl. szupervizor-coach, komplex művészeti terapeuta tartja.

Jelentkezni és érdeklődni az emesenemeth @ icloud.com email címen és a 06 30 336 4723-as telefonszámon lehet.