"TÉLBŐL A TAVASZBA" - nyolc alkalmas művészetterápiás SZÜLŐ-GYERMEK csoport image
A “Télből a tavaszba” nyolc alkalmas művészetterápiás szülő-gyermek csoport a Frankel Pagonyban, ahova sok szeretettel várjuk a szülőket és 6-10 év közötti gyermekeiket. Ebben a csoportban a résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy minőségi időt töltsenek együtt, és az egyéni és közös alkotások által élmény alapon tudjanak egymással és másokkal is kapcsolódni.  

A csoport alkalmakon dr. Antalfai Márta által kidolgozott Katarzisz Komplex Művészetterápia módszerével dolgozunk, amelynek alapfeltevése, hogy minden ember művész, azaz mindenkiben benne rejlik a kreativitás, ezért az alkalmakhoz való csatlakozáshoz egyáltalán nincsen szükség előzetes művészeti tanulmányokra, rajztudásra.

A Katarzisz Komplex Művészetterápiás módszerben alkotás által hangolódunk az évszakok változásaira, a természetben zajló folyamatokra. Mindeközben kikapcsolódhatunk, megnyugodhatunk, oldódhatnak a feszültségeink, könnyedebbnek, harmonikusabbnak érezhetjük magunkat. A művészetterápia többek között segíti a képzelőerő fejlődését, az (ön)elfogadást és a kreativitásunk kibontakoztatását.

A művészetterápiás alkalmokon akvarellel, olaj- és porpasztellel, agyaggal, montázs- és kollázstechnikákkal alkotunk, mindeközben izgalmas önismereti utat járunk be egy biztonságos, elfogadó és támogató közegben.

A csoport részletei:

dátumok: a következő pénteki napok délután 17 és 19 óra között
február 10.
február 24.
március 10.
március 24.
április 14.
április 28.
május 12.
május 26.

helyszín: Frankel Pagony könyvesbolt (1023 Budapest, Harcsa utca 2.)
létszám: 8 fő
ára: Ár: 49.000 Ft/fő, a jelentkezést 14.000 Ft/fő előleggel lehet véglegesíteni, amelyhez a jelentkezést követően küldünk számlát. Részletfizetés megbeszélés szerint.

A csoportot Barnabás Helga pszichológus, komplex művészeti terapeuta és Németh Emese Karolina dipl. szupervizor-coach, komplex művészeti terapeuta tartják.

Jelentkezni az emesenemeth @ icloud.com és a barnabas.helga @ gmail.com email címeken lehet.