"TAVASZRA VÁRVA" - nyolc alkalmas művészetterápiás felnőtt csoport image
A “Tavaszra várva” nyolc alkalmas művészetterápiás felnőtt csoport Frankel Pagonyos alkalmain dr. Antalfai Márta által kidolgozott Katarzisz Komplex Művészetterápia módszerével dolgozunk, amelynek alapfeltevése, hogy minden ember művész, azaz mindenkiben benne rejlik a kreativitás, ezért az alkalmakhoz való csatlakozáshoz egyáltalán nincsen szükség előzetes művészeti tanulmányokra, rajztudásra.

A Katarzisz Komplex Művészetterápiás módszerben alkotás által hangolódunk az évszakok változásaira, a természetben zajló folyamatokra. Mindeközben kikapcsolódhatunk, megnyugodhatunk, oldódhatnak a feszültségeink, könnyedebbnek, harmonikusabbnak érezhetjük magunkat. A művészetterápia többek között segíti a képzelőerő fejlődését, az (ön)elfogadást és a kreativitásunk kibontakoztatását.

A művészetterápiás alkalmokon akvarellel, olaj- és porpasztellel, agyaggal, montázs- és kollázstechnikákkal alkotunk, mindeközben izgalmas önismereti utat járunk be egy biztonságos, elfogadó és támogató közegben.

A csoport részletei:

dátumok: a következő keddi napok délután 17 és 19 óra között
február 21.
március 7.
március 21.
április 4.
április 18.
május 2.
május 16.
május 30.

helyszín: Frankel Pagony könyvesbolt (1023 Budapest, Harcsa utca 2.)
létszám: 8 fő
ára: Ár: 49.000 Ft, a jelentkezést 14.000 Ft előleggel lehet véglegesíteni, amelyhez a jelentkezést követően küldök számlát. Részletfizetés megbeszélés szerint.

A csoportot Németh Emese Karolina dipl. szupervizor-coach, komplex művészeti terapeuta tartja.

Jelentkezni az emesenemeth @ icloud.com e-mail címen és a 06 30 336 4723-as telefonszámon lehet.