Hogyan legyek boldog gyermekek boldog anyukája úgy, hogy közben a "nem-anya" részem is kiteljesedik?

Szeretnél visszatérni a munka világába? Félsz, hogy hogyan fog működni a család, ha Te nem leszel mindig ott? Már a gondolat is bűntudattal tölt el? Nem tudod hogyan kezdj neki, merre indulj?  

Vagy inkább otthon maradnál, a család számodra minden, de nincs más választásod? Jó lenne egy olyan megoldás, amivel a családi kasszához is hozzá tudsz járulni, és a gyerekekkel is sok időt tudsz tölteni?

Lehet, hogy már meghoztad a döntést, és visszatértél dolgozni? Örülsz, hogy megtetted, de azért olykor nagyon nehéz? Úgy érzed, hogy sehol sem tudod igazán megállni a helyed? Olyan, mintha Te nem is lennél egyenértékű munkatárs, pedig nagyon sokat teszel érte?

Ha ismerősek a fenti kérdések, akkor az "Anya-iránytű" csoport segítséget ad a válaszok megtalálásaban.

A csoport dolgozni készülő vagy már dolgozó anyukák számára indul. Kis létszámú csoportban, elfogadó és biztonságos környezetben járjuk körbe a csoport tagjai által választott témaköröket.

A csoportokban szupervíziós módszerekkel dolgozunk, aminek a leírása ezen a linken található.

Ezen találkozók alkalmával arra is lesz lehetőségünk, hogy a te személyes kérdésedre is választ keressünk. A csoportok személyes és online formában is indulnak.

Az online csoportok legfeljebb 5 fővel indulnak, az ülések 1,5 órásak, 7 alkalomból állnak. Az alkalmak időpontjait és kereteit a csoportba jelentkezőkkel közösen egyeztetjük. Az online csoport ára egyben fizetve 35,000 forint. A jelentkezéseket 15,000 forint előleg kifizetésével lehet véglegesíteni. Részletfizetésre megbeszélés szerint van lehetőség.

A személyesen megtartott csoportok legfeljebb 7 fővel indulnak, az ülések 3 órásak és 7 alkalomból állnak. Az alkalmak kéthetente a csoportba jelentkezőkkel előre egyeztetett időpontokban vannak. A személyesen megtartott csoport ára egyben fizetve 69,000 forint. A jelentkezéseket 19,000 forint előleg kifizetésével lehet véglegesíteni. Részletfizetésre megbeszélés szerint van lehetőség.

Bármilyen kérdés esetén vagy időpont egyeztetés céljából a 06 30 336 4723-as számon, illetve az emesenemeth @ icloud.com email címen örömmel várom a megkereséseket. Ezenkívül a Németh Emese Karolina - Szupervizor Coach Művészetterapeuta Facebook oldalamon is elérhető vagyok.