Anya-iránytű: szakmai önismereti csoport anyukáknak


Hogyan legyek boldog gyermekek boldog anyukája úgy, hogy közben a "nem-anya" részem is kiteljesedik?

Szeretnél visszatérni a munka világába? Félsz, hogy hogyan fog működni a család, ha Te nem leszel mindig ott? Már a gondolat is bűntudattal tölt el? Nem tudod hogyan kezdj neki, merre indulj?  

Vagy inkább otthon maradnál, a család számodra minden, de nincs más választásod? Jó lenne egy olyan megoldás, amivel a családi kasszához is hozzá tudsz járulni, és a gyerekekkel is sok időt tudsz tölteni?

Lehet, hogy már meghoztad a döntést, és visszatértél dolgozni? Örülsz, hogy megtetted, de azért olykor nagyon nehéz? Úgy érzed, hogy sehol sem tudod igazán megállni a helyed? Olyan, mintha Te nem is lennél egyenértékű munkatárs, pedig nagyon sokat teszel érte?

Ha ismerősek a fenti kérdések, akkor az "Anya-iránytű" coaching csoport segítséget ad a válaszok megtalálásaban.

A csoport dolgozni készülő vagy már dolgozó anyukák számára indul. Kis létszámú csoportban, elfogadó és biztonságos környezetben járjuk körbe a csoport tagjai által választott témaköröket.

A csoportokban szupervíziós módszerekkel dolgozunk, aminek a leírása ezen a linken található.

Ezen találkozók alkalmával arra is lesz lehetőségünk, hogy a Te személyes kérdésedre is választ keressünk. A csoportok személyes és online formában is indulnak, és az alkalmak időpontjait a csoport tagjaival közösen fogjuk egyeztetni.

A következő csoport online formában indul.

Az online csoportok legfeljebb 5 fővel indulnak, az ülések 1,5 órásak, és 1 + 6 alkalomból állnak. Az első alkalom ingyenes, hogy mindenki felmérhesse, hogy tudna-e az online csoportban jól működni. Az alkalmak időpontját és kereteit a csoporttal közösen az első alkalmon egyeztetjük. Az online csoport ára egyben fizetve 18,000 forint.

Bármilyen kérdés esetén vagy időpont egyeztetés céljából a 06 30 336 4723-as számon, illetve az emesenemeth @ icloud.com email címen örömmel várom a megkereséseket. Ezenkívül a Németh Emese Karolina - Szupervizor Coach Művészetterapeuta Facebook oldalamon is fel lehet venni velem a kapcsolatot.