Művészetterápia és szupervízió.  Szupervízió és művészetterápia. 

Mindkettő lágy, megtartó, indirekt, hagyja, hogy a kliens a maga idejében és módján találja meg a megoldását. Ezért (is) szeretem nagyon ezt a két önismereti munkaformát.

Ezeken az alkalmakon alkotva és a csoport alkotásai által nézőpontokat adva és kapva tekintünk rá arra, hogy hol vannak hivatásbeli elakadásaink, milyen módon tudunk továbblépni, szakmailag fejlődni.

A művészetterápia szépsége és lényege, hogy nincsen hozzá szükség rajztudásra vagy előzetes művészeti ismeretekre. Minden ember alkotó, mindenkiben ott lakozik egy művész, így bárki részt tud venni egy alkotás alapú szupervízióban. Minden, amit egy alkotásban megjelenítünk, legyen az eszköz por- vagy olajpasztell, szén, agyag vagy montázs, legyen az alkotás a lehető legegyszerűbb vagy éppen részletesen kidolgozott, a mélyebb rétegekben rejlő, sokszor addig rejtett információkat hozza felszínre.

Az alkotás alapú szupervízió többek között azzal is megajándékozhat minket, hogy a nagyon gyakori, alkotással kapcsolatos szégyenérzeteinket és gátlásainkat legyőzhetjük, ami lehetőséget ad arra, hogy felismerjük, hogy alkotásaink éppen úgy jók, ahogy vannak, mint mi magunk is.

Az alkotás alapú szupervízió alkalmai lehetnek csoportosak vagy egyéniek. Ezeken az alkalmakon minden résztvevőnek lehetősége van arra, hogy egy személyes szakmai kérdést hozzon, amit együtt fogunk alkotva és verbálisan is körbejárni, különböző reflexiókkal, asszociációkkal és nézőpontokkal segítve a személyes válaszok megtalálását.

A legközelebbi alkotás alapú szupervíziós csoport 2024. márciusában indul.

Időpontok: pontos dátumok a jelentkezőkkel egyeztetve, hétköznapokon kéthetente 18 és 21 óra között, összesen 7 alkalommal.

Létszám: 5 fő

Ár: 75,000 forint / fő. Részletfizetésre megbeszélés szerint van lehetőség. A jelentkezést 25,000 forint előleg átutalásával lehet véglegesíteni, amelyhez a jelentkezést követően küldök számlát, ha megkapom a számlázási nevet és címet.

Helyszín: Budapest, V. kerület, Markó utca

Bármilyen kérdés esetén vagy időpont egyeztetés céljából a 06 30 336 4723-as számon, illetve az emesenemeth @ icloud.com email címen örömmel várom a megkereséseket. Ezenkívül a Németh Emese Karolina - Szupervizor Coach Művészetterapeuta Facebook oldalamon is elérhető vagyok.

A szakmai önismereti csoportokra és más általam kínált szupervíziós, coaching és művészetterápiás alkalmakra ajándékkártyákat is lehet vásárolni, amelyekről ITT található több információ.

A weboldalon található képzőművészeti alkotások és írások szerzői jogvédelem alatt állnak. Az alkotásokat és írásokat az alkotók engedélye nélkül felhasználni nem lehet.