A coachingot annak ajánlom, aki

- szeretne tisztább jövőképet és egyértelműbb célokat;
- kitűzött egy célt maga elé, de nem tudja, hogyan induljon el a cél felé vezető úton;
- szeretne egy döntés előtt új nézőpontokat kapni
- szeretne egy nehezebb időszakban támogatást kapni;
- úgy érzi, hogy elvesztette a fókuszt, és szeretné újra megtalálni;
- úgy érzi, hogy útvesztőbe került, és szeretné megtalálni a kivezető útat;
- szeretné belső erőforrásait megtalálni, mozgósítani;
- úgy érzi sokkal több van benne, és ezt szeretné kihozni magából;
- szeretne teljesen önmaga lenni, a munkájában éppenúgy, mint a magánéletében;
- szeretné eredményesebben és kiegyensúlyozottabban élni az életét.A coaching egy kérdésekkel irányított megoldásorientált beszélgetés, amely során az ügyfél új nézőpontokat kap, felismerésekre jut, és ezek által jobb döntéseket tud meghozni az életével és a munkájával kapcsolatban. Ezeken az üléseken beszélgetünk ugyan, de a beszélgetéseink célirányosak. Üléseink alatt feltérképezzük az ügyfél belső erőforrásait, és egyénre szabottan kap segítséget.

A coach egy biztonságos, elfogadó, megértő és támogató közeget teremt az ülések során. Nem ad tanácsot, és nem kinál kész megoldásokat, hanem abban segíti az ügyfelet, hogy az erőforrásaira támaszkodva találja meg a saját útját és megoldását, ezáltal fejlődjön, és elérje a kitűzött céljait.

A coaching üléseket megtarthatjuk személyesen vagy online formában is. A csoportos szakmai önismereti folyamatokról ezen a linken található több információ.

Bármilyen kérdés esetén vagy időpont egyeztetés céljából a 06 30 336 4723-as számon, illetve az emesenemeth @ icloud.com email címen örömmel várom a megkereséseket. Ezenkívül a Németh Emese Karolina - Szupervizor Coach Művészetterapeuta Facebook oldalamon is elérhető vagyok.

A coaching ülésekre és más általam kínált szupervíziós, coaching és művészetterápiás alkalmakra ajándékkártyákat is lehet vásárolni, amelyekről ITT található több információ.