A szakmai önismereti (szupervíziós) ülések lehetnek egyéniek, illetve csoportosak, és személyesen vagy online módon is történhetnek.

A csoportokban szupervíziós módszerekkel dolgozunk, aminek a leírása ezen a linken található, illetve a professzionális segítők részére készült weboldalam ezen a linken érhető el.

A következő online és személyes csoportok 2024. őszén indulnak. Az alkalmak dátumait a jelentkezőkkel közösen jelöljük ki.

Az online csoportok legfeljebb 5 fővel indulnak, az ülések 1,5 órásak, és 7 alkalomból állnak. Az alkalmak időpontját és kereteit a csoporttal közösen az első alkalmon egyeztetjük. Az online csoport ára egyben fizetve 35,000 forint.

A személyesen megtartott csoportok legfeljebb 7 fővel indulnak, az ülések 3 órásak, és 7 ülésből állnak. Az alkalmak nagyjából kéthetente előre egyeztetett időpontokban vannak. A személyesen megtartott csoport ára egyben fizetve 69,000 forint.

Részletfizetésre megbeszélés szerint van lehetőség.

Az online és személyes csoportban is lesz minden résztvevőnek lehetősége arra, hogy egy személyes szakmai kérdést hozzon, amit együtt fogunk körbejárni, és különböző nézőpontokkal segítünk egymásnak a válaszok megtalálásában.

A személyesen megtartott csoportokban hat alkalommal egy-egy előre meghatározott témával is fogunk foglalkozni, melyek a következőek:

1. Hol tartok most szakmailag, és hova szeretnék eljutni?
2. Munka-élet egyensúly.
3. Maradjak vagy menjek? Munkahelyváltás, pályamódosítás, vállalkozás. Mi az én utam?
4. Stresszkezelés, kiégés elkerülése
5. Konfliktuskezelés, együttműködés
6. Asszertív kommunikáció, önérvényesítés

Bármilyen kérdés esetén vagy időpont egyeztetés céljából a 06 30 336 4723-as számon, illetve az emesenemeth @ icloud.com email címen örömmel várom a megkereséseket. Ezenkívül a Németh Emese Karolina - Szupervizor Coach Művészetterapeuta Facebook oldalamon is elérhető vagyok.

A szakmai önismereti csoportokra és más általam kínált szupervíziós, coaching és művészetterápiás alkalmakra ajándékkártyákat is lehet vásárolni, amelyekről ITT található több információ.