Az angol nyelvi coachingot azoknak ajánlom, akik már tanultak angolul, de szeretnének jobban, magabiztosabban beszélni, vagy szeretnék a már meglévő nyelvtudásukat megtartani. A nyelvi coaching alkalmai alatt érdekes és változatos témákról, a világról, utazásról, az élet dolgairól, a napi kihívásokról, célokról, álmokról és az odavezető útról beszélgetünk, természetesen angolul. Mindeközben bővítjük a szókincsünket, önbizalmat szerzünk és motiváltabbakká válunk a nyelvtanulásban.

A nyelvi coaching célja sokféle lehet az üzleti nyelv elsajátításától egy utazásra való felkészülésen át, a már megszerzett nyelvtudás megtartásáig vagy az angol nyelv magabiztosabb használatáig. Az általam tartott angol nyelvi coaching nyelvtanulás és önismereti élmény egyben, amit mindenkinek ajánlok, aki szeretné könnyeden és örömmel fejleszteni nyelvtudását.

Az alábbiakban található egy a visszajelzések közül:

"I feel Emese made a miracle with my English within a year. She teaches through interesting and varied topics, our talks are exciting and incentive. I am working under a huge workload therefore I cannot prepare for every lesson, sometimes I am tired and my concentration level is low. Emese adapts to the current situation flexibly, she is empathetic and she always finds the ideal balance. I am a teacher myself and I think she is not only excellent as a teacher but she is also interested in what I have to say and her questions make me think. I can simply say, she is a language teacher and a coach in the same person. I am grateful for the work we are doing together!" - Kisfaludy László

Bármilyen kérdés esetén vagy időpont egyeztetés céljából a 06 30 336 4723-as számon, illetve az emesenemeth @ icloud.com email címen örömmel várom a megkereséseket. Ezenkívül a Németh Emese Karolina - Szupervizor Coach Művészetterapeuta Facebook oldalamon is elérhető vagyok.

Az angol nyelvi coaching ülésekre és más általam kínált szupervíziós, coaching és művészetterápiás alkalmakra ajándékkártyákat is lehet vásárolni, amelyekről ITT található több információ.