Női életút - művészetterápiás csoport image
Ebben a csoportban alkalomról alkalomra a női életszakaszok állnak az alkotásaink fókuszában, gyermekkortól időskorig.

A csoportban való részvételhez nincsen szükség rajztudásra, előzetes művészeti tanulmányokra.

Az alkalmakon többféle eszközzel és módszerrel (agyag, por- és olajpasztell, szén, akvarell, természeti tárgyak, installációk, kollázs, montázs) alkotunk. Lesz relaxáció, vers, zene, illetve néhány alkalommal mese éppen úgy, mint a Katarzisz Komplex művészetterápiás csoport évkörhöz kapcsolódó csoportjában.

Az évkör természeti változásai és az ezekhez kapcsolódó lelki tartalmak inspirálta alkotásokkal szemben, a női életút csoport alkotásai az életszakaszaink jellemzői, eddigi megéléseink, elképzeléseink, lehetséges vagy megtörtént kihívásai lesznek az inspiráció forrásai.

Az egyéni és csoportos alkotásokra adott reflexiók kiegészülnek könyvajánlásokkal és személyesen kiválasztott művészeti alkotások képmeditációjával. A csoportban a témáinkhoz kapcsolódóan érinteni fogjuk a különböző életkori sajátosságokat, szerelmeket és párkapcsolatokat, házasságot, anyaságot, hivatást, kapunyitási, életközépi és kapuzárási kríziseket is.

A 9 alkalom témái a következőképpen alakulnak: gyermekkor, kamaszkor, kora ifjúkor, ifjúkor, fiatal felnőttkor, érett felnőttkor, késő felnőttkor, időskor, zárás.

A csoportot havonta egyszer tartjuk 5 óra időtartamban, hétvégi napokon Budapesten az V. kerületi Markó utcában a következő időpontokban:

november 5. vasárnap, 14-19 óra
december 2. szombat, 9-14 óra
január 21. vasárnap, 14-19 óra
február 17. szombat, 9-14 óra
március 23. szombat, 9-14 óra
április 13. szombat, 9-14 óra
május 11. szombat, 9-14 óra
június 8. szombat, 9-14 óra
június 29. szombat, 9-14 óra

Létszám: legfeljebb 6 fő

Ár: 108,000 forint (2,400 forint / óra).

Jelentkezni 28,000 forint előleg átutalásával lehet, amelyhez a jelentkezéskor küldök számlát. Részletfizetésre van lehetőség.

Ha valakivel még nem dolgoztunk együtt, a csoporthoz való csatlakozás előfeltétele egy első videós interjú, amelynek díja 5,000 forint.

Sok szeretettel várom az érdeklődéseket és jelentkezéseket a 06 30 336 4723-as számon, illetve EZEN A LINKEN vagy az emesenemeth @ icloud.com email címen. Ezenkívül a Németh Emese Karolina - Szupervizor Coach Művészetterapeuta Facebook oldalamon is elérhető vagyok.

A művészetterápiás csoportokra és más általam kínált művészetterápiás, szupervíziós és coaching alkalmakra ajándékkártyákat is lehet vásárolni, amelyekről ITT található több információ.A weboldalon található képzőművészeti alkotások és írások szerzői jogvédelem alatt állnak. Az alkotásokat és írásokat az alkotók engedélye nélkül felhasználni nem lehet.