Kapcsolataink - Művészetterápiás Csoport image
Ebben a csoportban alkotások által tekintünk rá életünk meghatározó múltbéli és jelenlegi kapcsolataira.

A csoportban való részvételhez nincsen szükség rajztudásra, előzetes művészeti tanulmányokra.

A személyközi kapcsolatokkal foglalkozó művészetterápiás csoportban alkalomról alkalomra alkotások segítéségével tekintünk rá életünk legfontosabb kapcsolataira. Az alkotások és az azokra adott reflexiók segítségével új nézőpontokat, mélyebb megértéseket nyerhetünk, amelyek segíthetnek minket abban, hogy az életünk jelentős szereplőivel  jobb kapcsolatot tudjunk kialakítani és ezáltal egy szeretetteljesebb és kiteljesedett életet tudjunk élni.

Az alkalmakon többféle eszközzel és módszerrel (agyag, por- és olajpasztell, szén, akvarell, természeti tárgyak, installációk, kollázs, montázs) alkotunk. Lesz relaxáció, vers, zene, illetve néhány alkalommal mese éppen úgy, mint a Katarzisz Komplex művészetterápiás csoport évkörhöz kapcsolódó, illetve a "Női életút" csoportokban.

A csoport 9 alkalmán a szülő-gyermek, testvéri, baráti és párkapcsolatok lesznek a fókuszban.

A következő személyesen megtartott "Kapcsolataink" művészetterápiás csoport 2024. októberében indul. A jelentkezés folyamatos az emesenemeth@icloud.com e-mail címen a létszám erejéig.

A csoportalkalmak összesen 9 alkalommal lesznek havonta egyszer 4 órában, hétvégi napokon. A pontos dátumokat az első jelentkezőkkel fogjuk kitűzni.

Ára: 125,000 forint. Részletfizetésre megbeszélés szerint van lehetőség. A jelentkezést 35,000 forintos előleg kifizetésével lehet véglegesíteni, amelyhez a jelentkezést követően küldök számlát.

Helyszín: Budapest, V. kerület Markó utca

Létszám: 6 fő

Sok szeretettel várom az érdeklődéseket és jelentkezéseket a 06 30 336 4723-as számon, illetve EZEN A LINKEN vagy az emesenemeth @ icloud.com email címen. Ezenkívül a Németh Emese Karolina - Szupervizor Coach Művészetterapeuta Facebook oldalamon is elérhető vagyok.

A művészetterápiás csoportokra és más általam kínált művészetterápiás, szupervíziós és coaching alkalmakra ajándékkártyákat is lehet vásárolni, amelyekről ITT található több információ.


A weboldalon található képzőművészeti alkotások és írások szerzői jogvédelem alatt állnak. Az alkotásokat és írásokat az alkotók engedélye nélkül felhasználni nem lehet.