Az áthangolódó workshopokon hónapról hónapra változó tematikával, a természeti változásokon keresztüli lelki folyamatok mentén haladva összegezzük egy mögöttünk álló időszak történéseit, és lelkileg is felkészülünk, ráhangolódunk az évkör előttünk álló hónapjaira, mindezt alkotás által,  amely közben nem csupán önismeretünk mélyül, hanem kikapcsolódunk, megnyugszunk, oldódnak a feszültségeink, könnyedebbnek, harmonikusabbnak érezzük magunkat. Az alkotásokhoz használunk olaj-és porpasztellt, agyagot, akvarell festéket, kollázs- és montázstechnikákat.

A workshopok során mindenki betekintést nyerhet a Katarzisz Komplex művészetterápiás módszerbe, amellyel a workshopokat követően induló csoportfolyamatokban is dolgozunk. Erről a módszerről és a csoportfolyamatokról további információk ezen a linken találhatóak. A dr. Antalfai Márta által kidolgozott Katarzisz Komplex Művészetterápia alapfeltevése, hogy minden ember művész, azaz mindenkiben benne rejlik a kreativitás, ezért egyáltalán nincsen szükség előzetes művészeti tanulmányokra, rajztudásra.

Egy ilyen egy alkalmas workshop önmagában is nagy élményt jelent, és sokat tud adni, ezért további elköteleződés nélkül, bárki jelentkezhet egy-egy alkalomra is. Évente kétszer indul egy több alkalmas zárt, azaz ugyanazokkal a résztvevőkkel zajló csoportfolyamat is, amelyről további részletek ITT találhatóak.

2023-ban a következő hétvégi napokon lesznek workshopok:

január 21, szombat 9-14 óra között
február 18, szombat 9-14 óra között
március 11, szombat 9-14 óra között
április 1, szombat 9-14 óra között
május 20, szombat 9-14 óra között
június 10, szombat 9-14 óra között
július 23, vasárnap 14 és 19 óra között
augusztus 26, szombat 9-14 óra között
szeptember 16, szombat 9-14 óra között
október 8, vasárnap 14 és 19 óra között
november 4, szombat 9 és 14 óra között
december 3, vasárnap 14 és 19 óra között

Helyszín: Budapest, V. kerület, Markó utca. Ára: 13,000 forint/alkalom, amely minden eszközt tartalmaz. A workshop létszáma legfeljebb 8 fő. A jelentkezők a workshop árának átutalásával tudják helyüket biztosítani, amelyhez a jelentkezést követően küldök számlát.

Sok szeretettel várom az érdeklődéseket és jelentkezéseket a 06 30 336 4723-as számon, illetve EZEN A LINKEN vagy az emesenemeth @ icloud.com email címen. Ezenkívül a Németh Emese Karolina - Szupervizor Coach Művészetterapeuta Facebook oldalamon is elérhető vagyok.

A workshopokra és más általam kínált művészetterápiás, szupervíziós és coaching alkalmakra ajándékkártyákat is lehet vásárolni, amelyekről ITT található több információ.

A weboldalon található alkotások és írások szerzői jogvédelem alatt állnak. Az alkotásokat az alkotók engedélye nélkül felhasználni nem lehet.