Áthangolódó - művészetterápiás workshop


Az áthangolódó workshopokon összegezzük egy mögöttünk álló időszak történéseit, és lelkileg is felkészülünk, ráhangolódunk az évkör előttünk álló hónapjaira, mindezt alkotás által,  amely közben nem csupán önismeretünk mélyül, hanem kikapcsolódunk, megnyugszunk, oldódnak a feszültségeink, könnyedebbnek, harmonikusabbnak érezzük magunkat. Az alkotásokhoz használunk olaj-és porpasztellt, agyagot, akvarell festéket, kollázs- és montázstechnikákat.

A workshopok során mindenki betekintést nyerhet a Katarzisz Komplex művészetterápiás módszerbe, amellyel a workshopokat követően induló csoportfolyamatokban is dolgozunk. Erről a módszerről és a csoportfolyamatokról további információk ezen a linken találhatóak. A dr. Antalfai Márta által kidolgozott Katarzisz Komplex Művészetterápia alapfeltevése, hogy minden ember művész, azaz mindenkiben benne rejlik a kreativitás, ezért egyáltalán nincsen szükség előzetes művészeti tanulmányokra, rajztudásra.

Egy ilyen egy alkalmas workshop önmagában is nagy élményt jelent, és sokat tud adni, ezért további elköteleződés nélkül, bárki jelentkezhet erre az egy alkalomra is.

A következő workshopok október 30-án, szombaton délután 14 és 19 óra között, illetve november 28-án, vasárnap délután 14 és 19 óra között lesznek Budapesten a Markó utcában (V. kerület). Ára: 10,000 forint, amely minden eszközt tartalmaz. A workshop létszáma legfeljebb 10 fő. A jelentkezők a workshop árának átutalásával tudják helyüket biztosítani, amelyhez a jelentkezést követően küldök számlát.

Bármilyen kérdés esetén vagy időpont egyeztetés céljából a 06 30 336 4723-as számon, illetve az emesenemeth @ icloud.com email címen örömmel várom a megkereséseket. Ezenkívül a Németh Emese Karolina - Szupervizor Coach Művészetterapeuta Facebook oldalamon is fel lehet venni velem a kapcsolatot.