Az áthangolódó workshopokon hónapról hónapra változó tematikával, a természeti változásokon keresztüli lelki folyamatok mentén haladva összegezzük egy mögöttünk álló időszak történéseit, és lelkileg is felkészülünk, ráhangolódunk az évkör előttünk álló hónapjaira, mindezt alkotás által,  amely közben nem csupán önismeretünk mélyül, hanem kikapcsolódunk, megnyugszunk, oldódnak a feszültségeink, könnyedebbnek, harmonikusabbnak érezzük magunkat. Az alkotásokhoz használunk olaj-és porpasztellt, agyagot, akvarell festéket, kollázs- és montázstechnikákat.

A workshopok során mindenki betekintést nyerhet a Katarzisz Komplex művészetterápiás módszerbe, amellyel a workshopokat követően induló csoportfolyamatokban is dolgozunk. Erről a módszerről és a csoportfolyamatokról további információk ezen a linken találhatóak. A dr. Antalfai Márta által kidolgozott Katarzisz Komplex Művészetterápia alapfeltevése, hogy minden ember művész, azaz mindenkiben benne rejlik a kreativitás, ezért egyáltalán nincsen szükség előzetes művészeti tanulmányokra, rajztudásra.

Egy ilyen egy alkalmas workshop önmagában is nagy élményt jelent, és sokat tud adni, ezért további elköteleződés nélkül, bárki jelentkezhet egy-egy alkalomra is. Évente kétszer indul egy több alkalmas zárt, azaz ugyanazokkal a résztvevőkkel zajló csoportfolyamat is, amelyről további részletek ITT találhatóak.

Művészetterápiás alkalmakat egy-egy párnak, családnak, barátoknak vagy akár munkahelyi csapatoknak egyénre szabottan is tartok. Mivel itt egy alkalomról van szó, inkább az alkotás élménye és a kapcsolódás kapja a fókuszt, ami nagyszerű lehetőség a közös élményszerzésre, minőségi időtöltésre.


2024. második felében a következő hétvégi napokon lesznek workshopok:

2024. június 30. vasárnap 14-18 óra
2024. augusztus 10. szombat 9-13 óra
2024. augusztus 24. szombat 9-13 óra
2024. szeptember 28. szombat 15-19 óra
2024. október 26. szombat 9-13 óra
2024. november 23. szombat 9-13 óra
2024. december 14. szombat 9-13 óra

Helyszín: Budapest, V. kerület, Markó utca. Ára: 16,000 forint/alkalom, amely minden eszközt tartalmaz. A workshop létszáma legfeljebb 8 fő. A jelentkezők a workshop árának átutalásával tudják helyüket biztosítani, amelyhez a jelentkezést követően küldök számlát, ha megkapom a számlázási nevet és címet.

Sok szeretettel várom az érdeklődéseket és jelentkezéseket a 06 30 336 4723-as számon, illetve EZEN A LINKEN vagy az emesenemeth @ icloud.com email címen. Ezenkívül a Németh Emese Karolina - Szupervizor Coach Művészetterapeuta Facebook oldalamon is elérhető vagyok.

A workshopokra és más általam kínált művészetterápiás, szupervíziós és coaching alkalmakra ajándékkártyákat is lehet vásárolni, amelyekről ITT található több információ.


A weboldalon található képzőművészeti alkotások és írások szerzői jogvédelem alatt állnak. Az alkotásokat és írásokat az alkotók engedélye nélkül felhasználni nem lehet.