Nyárvégi művészetterápiás elvonulás image
Sok szeretettel várlak benneteket az idei nyárvégi művészetterápiás elvonulásra augusztus 29., csütörtök és szeptember 1., vasárnap között.

Az általam tartott művészetterápiás workshopokhoz és csoportokhoz hasonlóan ezen a nyárbúcsúztató művészetterápiás elvonuláson is a Katarzisz Komplex Művészetterápiás módszerével, természeti változások mentén alkotunk, közösen főzünk, beszélgetünk, kirándulunk, jógázunk, elmélyedünk a természet csendjében és önmagunkban. Mindezt egy tavak, erdők és tisztások övezte kis tolnai faluban tesszük, a Balatontól 30 kilométerre, csendes és érintetlen környezetben.

Az elvonuláson való részvételhez nincsen szükség előzetes rajztudásra vagy művészeti ismeretekre.

Helyszín: Felsőnyék

Időpont: Augusztus 29., csütörtök kora délutántól szeptember 1., vasárnap kora délutánig. Érkezés csütörtökön 13 és 14 óra között, hazaindulás vasárnap 14 órakor.

Szállás: 2 ágyas szobákban a falu panziójában

Létszám: legfeljebb 10 fő

Étkezés: Az étkezésekhez főként helyi termelőktől beszerzett hozzávalókat használunk fel. Az elvonulás ideje alatt három ebéd, három vacsora és három reggeli lesz, illetve az étkezések között rendelkezésre fog állni kávé, tea, tej, alternatív tej, gyümölcs, keksz.

Ár: 85,000 forint, ami magába foglalja a szállást, az étkezéseket, 6 művészetterápiás foglalkozást és az ezekhez szükséges eszközöket, illetve egy jógaoktató által tartott jógaórát. A jelentkezést 35,000 forint előleg kifizetésével lehet véglegesíteni. A fennmaradó összeg legkésőbb augusztus 5-ig fizetendő. Augusztus 5. és 15. közötti lemondás esetén a már kifizetett összeg 50%-a visszatérítendő, augusztus 15. utáni lemondások esetén a már kifizetett összeg nem kerül visszatérítésre.

Utazás: Egyénileg. Az elvonulásra jelentkezőknek segíteni fogok abban, hogy telekocsi rendszerben tudjanak utazni.

Akik szeretnék megismerni a Katarzisz Komplex Művészetterápia módszerét akár az elvonulásra való jelentkezés előtt, június 30-án, vasárnap 14 és 18 óra között, illetve augusztus 10-én, szombaton 9 és 13 óra között részt vehetnek egy művészetterápiás workshopon Budapesten, az V. kerületi Markó utcában. Ezekről a workshopokról további információk ITT találhatóak. Az ősszel induló Katarzisz Komplex művészetterápia évkörhöz kapcsolódó csoportról ITT, a "Kapcsolataink" és "Női életút" művészetterápiás csoportokról pedig ITT és  ITT találhatóak további részletek.

Az elvonulásra a korlátozott létszám erejéig az emesenemeth@icloud.com email címen vagy a a 06 30 336 4723-as telefonszámon lehet jelentkezni.


A weboldalon található képzőművészeti alkotások és írások szerzői jogvédelem alatt állnak. Az alkotásokat és írásokat az alkotók engedélye nélkül felhasználni nem lehet.