Az általam tartott művészetterápiás csoportokhoz és workshopokhoz hasonlóan ezen a nyárvégi művészetterápiás elvonuláson is a természeti változások mentén alkotunk, közösen főzünk, beszélgetünk, kirándulunk, tóparton jógázunk, elmélyedünk a természet csendjében és önmagunkban. Mindezt egy tavak, erdők és tisztások övezte kis tolnai faluban tesszük, a Balatontól 30 kilométerre, csendes és érintetlen környezetben.

Az elvonuláson való részvételhez nincsen szükség előzetes rajztudásra vagy művészeti ismeretekre.

Helyszín: Felsőnyék
Időpont: Augusztus 26, péntek kora délutántól augusztus 28, vasárnap kora délutánig. Érkezés pénteken 13 és 14 óra között, hazaindulás vasárnap 14 órakor.
Szállás: 2 ágyas fürdőszobás szobákban a falu panziójában
Létszám: 10 fő
Étkezés: Az étkezésekhez főként helyi termelőktől beszerzett alapanyagokat használunk fel. Az elvonulás ideje alatt két ebéd, két vacsora és két reggeli lesz, illetve az étkezések között rendelkezésre fog állni, kávé, tea, tej, alternatív tej, gyümölcs, keksz.
Jelentkezés: Az emesenemeth@icloud.com email címen.
Ár: 69,000 forint, ami magába foglalja a szállást, az étkezéseket, 4 művészetterápiás foglalkozást és az ezekhez szükséges eszközöket, illetve egy jógaoktató által tartott jógaórát. Augusztus 5. és 11. közötti lemondás esetén a már kifizetett összeg 50%-a visszatérítendő, augusztus 11. utáni lemondások esetén a már kifizetett összeg nem kerül visszatérítésre.
Utazás: Egyénileg. Az elvonulásra jelentkezőknek segíteni fogok abban, hogy telekocsi rendszerben tudjanak utazni.

Jelentkezés vagy kérdés esetén sok szeretettel várom az üzeneteket az emesenemeth@icloud.com email címen vagy a hívásokat a 06 30 336 4723-as telefonszámon.