Alkotás alapú szupervízió image
Művészetterápia és szupervízió.  Szupervízió és művészetterápia. Szakmai identitásom két alappillére.

Mindkettő lágy, megtartó, indirekt, hagyja, hogy a kliens a maga idejében és módján találja meg a megoldását. Ezért (is) szeretem nagyon ezt a két önismereti munkaformát.

Az elmúlt években megerősödött bennem az az érzés, hogy milyen jó lenne a művészetterápiával és a szupervízióval egyszerre dolgozni. Alkotva tekinteni rá arra, hogy hol vannak hivatásbeli elakadásaink, hogyan tudunk egy kiégést megelőzni, milyen módon tudunk továbblépni, szakmailag fejlődni.

A művészetterápia és az alkotás szépsége és lényege, hogy nincsen hozzá szükség rajztudásra vagy előzetes művészeti ismeretekre. Minden ember alkotó, mindenkiben ott lakozik egy művész, így bárki részt tud venni egy alkotás alapú szupervízióban. Minden, amit egy alkotásban megjelenítünk, legyen az eszköz por- vagy olajpasztell, szén, agyag vagy montázs, legyen az alkotás a lehető legegyszerűbb vagy éppen részletesen kidolgozott, a mélyebb rétegekben rejlő, sokszor addig rejtett információkat hozza felszínre.

Az alkotás alapú szupervízió többek között azzal is megajándékozhat minket, hogy a nagyon gyakori, alkotással kapcsolatos szégyenérzeteinket és gátlásainkat legyőzhetjük, ami lehetőséget ad arra, hogy felismerjük, hogy alkotásaink éppen úgy jók, ahogy vannak, mint mi magunk is.

Az alkotás alapú szupervízió alkalmai lehetnek csoportosak vagy egyéniek. Ezeken az alkalmakon minden résztvevőnek lehetősége van arra, hogy egy személyes szakmai kérdést hozzon, amit együtt fogunk verbálisan és alkotva is körbejárni, különböző reflexiókkal, asszociációkkal és nézőpontokkal segítve a személyes válaszok megtalálását.

A legközelebbi alkotás alapú szupervíziós csoport 2023. május 2-án indul.

Időpontok: keddi napokon: május 2., 16. és 30., június 6. és 20. Az első és utolsó alkalmon 18-21 óra között a több alkalmon 18 és 20 óra között leszünk együtt.

Létszám: 5 fő

Ár: bevezető áron 42,000 forint / fő. A jelentkezést egy 10,000 forintos előleg átutalásával lehet véglegesíteni, amelyhez küldök számlát, ha megkapom a számlázási nevet és címet. Részletfizetésre megbeszélés szerint van lehetőség.

Helyszín: Budapest, V. kerület, Markó utca

Bármilyen kérdés esetén vagy időpont egyeztetés céljából a 06 30 336 4723-as számon, illetve az emesenemeth @ icloud.com email címen örömmel várom a megkereséseket. Ezenkívül a Németh Emese Karolina - Szupervizor Coach Művészetterapeuta Facebook oldalamon is elérhető vagyok.

A szakmai önismereti csoportokra és más általam kínált szupervíziós, coaching és művészetterápiás alkalmakra ajándékkártyákat is lehet vásárolni, amelyekről ITT található több információ.